Gde se nalazimo ?

Stomatološka ordinacija DenTim Gavrilović je smeštena u beogradskoj opštini Zvezdara, u ulici Dimitrija Tucovića 87, na samo 10 minuta vožnje od centra grada. Do nas možete lako doći i gradskim prevozom, linije 28,40,77 i 79, stajalište Marka Oreškovića, koje se nalazi preko puta ordinacije.

Šta treba da znate o nama ?

U svom novouređenom, modernom prostoru svakom pojedincu pružamo celovitu, kvalitetnu i brzu uslugu te detaljnu i stručnu brigu za zdravlje i lepotu zuba. Individualnim i neposrednim pristupom u vrlo prijatnoj atmosferi podstičemo otvoren dijalog o razlozima posete našoj stomatološkoj ordinaciji. Garantujemo precizno otkrivanje uzroka nezadovoljstva vlastitim osmehom. U svom radu s pacijentima zadržavamo najviši profesionalni standard, beskompromisno poštujući pravila struke. Isto tako koristimo najkvalitetnije i najsigurnije proverene materijale i najmoderniju, visokokvalitetnu opremu renomiranih svetskih proizvođača. Radno mesto, stomatološka stolica sa svim nasadnim instrumentima i pratećom opremom je od nemačkog proizvođača KaVo najnovije generacije. Neprestano ulažemo u naše znanje,veštine i opremu te idemo u korak sa savremenom stomatologijom kako bi našim pacijentima omogućili što bolje i kvalitetnije usluge.
U modernom i porodičnom ambijentu uz pregled, konsultacije i savete možete dobiti sve stomatološke usluge na jednom mestu. Za Vaše zdravlje brine naš tim od dva doktora stomatologije i saradnici.

DenTim Gavrilović
Dr Saša Gavrilović (osnivač) i Dr Marina Božić Gavrilović